Đang tải...

Chúc các cụ lái xe vui vẻ và an toàn trên xa lộ O-H!

"Một tuần lễ với người chăm chỉ có 7 ngày, còn với kẻ lười biếng có 7 ngày mai "

Handbook of Food Science, Technology, and Engineering

Thảo luận trong 'Thùng rác diễn đàn' bắt đầu bởi khoadongluc, 10/11/09.

Thành viên đang xem bài viết (Users: 0, Guests: 0)

  1. khoadongluc
    Offline

    khoadongluc Nothing Is Impossible
    Thành viên BQT

    Tham gia ngày:
    17/3/09
    Số km:
    22,247
    Được đổ xăng:
    8,792
    Xăng:
    133,688 lít xăng
    [​IMG]


    Y.H. Hui, Frank Sherkat, "Handbook of Food Science, Technology, and Engineering - 4 Volume Set"
    CRC; 1 edition (December 19, 2005) | English | 0849398479 | 3632 pages | PDF | 29.82 MB

    Filling a gap in the literature in this area, this four-volume set explores scientific data of immense complication and complexity. The combined effort of more than 150 professionals from more than 15 countries and backgrounds, the book is an essential reference on food science for professionals in the government, industry, and academia.
    Volume I covers properties, products, analysis, and microbiology. Volume II explores attributes, fermentation, safety, ingredients, and nutrition. Volume III discusses food engineering and processing and Volume IV food technology and processing.
    Unique in both depth and breadth, each volume contains about 1000 pages of scientific and technical data.

    Links
    Mã:
    [URL]http://rapidshare.com/files/302698589/0849398479.rar[/URL] 
     

Chia sẻ trang này